Voor informatie bel 06 12 84 41 48


Ons motto sinds jaren, afspraak is afspraak, wat wij u toezeggen ontvangt u ook van ons, geen discussies achteraf, Nee, bij ons is afspraak een afspraak.


 • Wat nu?

  Uw auto is op, te veel kilometers op de teller, schade, gestopt met werken, kortom alle reden om uit te kijken naar iets nieuws.
  Maar wat doet u nu met die auto voor de deur?
  Wij komen u auto ophalen, helemaal gratis. Sterker nog wij geven u er ook nog een vergoeding voor.

  Lees verder »

 • Vrijblijvend advies

  Indien u eigenlijk zelf niet weet wat te doen, kunt u ons ook altijd benaderen voor een vrijblijvend advies.

  Wij hebben een jarenlange ervaring in de autobranche, en deze ervaring willen wij graag met u delen.

  Lees verder »

 • De beste prijs

  Onze chauffeur komt 7 dagen per week en 24 uur per dag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
  Wij bieden u gegarandeerd een eerlijk advies, en uiteraard de beste prijs voor u auto.
  Kortom wat u ook besluit, door met ons in zee te gaan bent u gegarandeerd van de beste Deal!

  Lees verder »


Home » Sloopauto Almere Bel nu » 06 - 12 84 41 48

Sloopauto Almere

Heeft u nu al tijden die oude auto voor de deur van uw woning in Almere staan, maar weet u eigenlijk niet wat u er mee aanmoet? Het is dan tijd om de waarheid voor ogen te zien en de auto op te laten halen door Sloopservice Nederland. Een kapotte, oude sloopauto is voor niemand nuttig op de weg of in de natuur en kan daarom het best gedemonteerd worden op een milieuvriendelijke manier door een specialist als ons.

Weg voor uw deur

Wij kunnen de sloopauto binnen een geringe tijd bij u in Almere op komen halen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om uw sloopauto af te komen halen en dit kost u helemaal niets. Sterker nog, u kunt nog een leuk bedrag verwachten zodra wij bij u zijn. Vervolgens nemen wij de sloopauto mee en heeft u er nooit meer omkijken naar.

Contact

Wilt u uw sloopauto in Almere op komen laten halen? Laat dat dan doen door Sloopservice Nederland en krijg een leuke vergoeding! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te sturen of door te bellen met 06 12 84 41 48. U kunt ook een e-mail sturen naar info@24uurs-sloopservice.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Sloopauto Amsterdam - Sloopauto Utrecht - Sloopauto Rotterdam - Sloopauto Nijmegen - Sloopauto Haarlem - Sloopauto Almere - Sloopauto Breda - Sloopauto Den Haag - Sloopauto Tilburg - Sloopauto Dordrecht

Aangesloten bij o.a.

 • http://www.arn.nl/
 • http://www.kzd.info/
 • http://www.stiba.nl/