Voor informatie bel 06 12 84 41 48


Ons motto sinds jaren, afspraak is afspraak, wat wij u toezeggen ontvangt u ook van ons, geen discussies achteraf, Nee, bij ons is afspraak een afspraak.


 • Wat nu?

  Uw auto is op, te veel kilometers op de teller, schade, gestopt met werken, kortom alle reden om uit te kijken naar iets nieuws.
  Maar wat doet u nu met die auto voor de deur?
  Wij komen u auto ophalen, helemaal gratis. Sterker nog wij geven u er ook nog een vergoeding voor.

  Lees verder »

 • Vrijblijvend advies

  Indien u eigenlijk zelf niet weet wat te doen, kunt u ons ook altijd benaderen voor een vrijblijvend advies.

  Wij hebben een jarenlange ervaring in de autobranche, en deze ervaring willen wij graag met u delen.

  Lees verder »

 • De beste prijs

  Onze chauffeur komt 7 dagen per week en 24 uur per dag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
  Wij bieden u gegarandeerd een eerlijk advies, en uiteraard de beste prijs voor u auto.
  Kortom wat u ook besluit, door met ons in zee te gaan bent u gegarandeerd van de beste Deal!

  Lees verder »


Home » Sloopauto Haarlem Bel nu » 06 - 12 84 41 48

Sloopauto Haarlem

Is uw auto op het eind van zijn Latijn? Dat kan enorm veel oorzaken hebben, de vele kilometers kunnen zijn tol wegen, wellicht heeft u schade opgelopen in een ongeluk of is de auto inmiddels zo oud dat u zich er niet meer veilig in voelt. Het wordt dan tijd om deze sloopauto van de weg te halen en op te komen laten halen door een specialist. Sloopservice Nederland is deze specialist en kan binnen geringe tijd bij u in Haarlem zijn.

Geen moeite

Om uw sloopauto op te laten halen in Haarlem hoeft u werkelijk geen moeite te doen sterker nog u krijgt er zelf een leuke vergoeding voor. U kunt contact met ons opnemen, waarna we een afspraak maken om uw auto op te halen. Op locatie krijgt u vervolgens een leuk bedrag voor uw auto. Daarna nemen wij deze mee en zorgen ervoor dat deze op een milieuvriendelijke wijze wordt gedemonteerd.

Contact

Laat uw sloopauto in Haarlem nu ophalen door Sloopservice Nederland. U kunt ons 24 uur per dag bereiken door een e-mail te sturen naar info@24uurs-sloopservice.nl of door het contactformulier in te sturen. U kunt ook bellen met 06 12 84 41 48.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Sloopauto Almere - Sloopauto Haarlem - Sloopauto Tilburg - Sloopauto Dordrecht - Sloopauto Den Haag - Sloopauto Breda - Sloopauto Amsterdam - Sloopauto Rotterdam - Sloopauto Utrecht - Sloopauto Nijmegen

Aangesloten bij o.a.

 • http://www.arn.nl/
 • http://www.kzd.info/
 • http://www.stiba.nl/